You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Despre noi

thyssenkrupp Materials România face parte din grupul thyssenkrupp, din septembrie 2006. Oferim o gamă largă de produse din oțel carbon, oțel inoxidabil și metale neferoase pentru clienții noștri activi în diferite industrii, cum ar fi: producție, clădiri civile și industriale, mașini grele și echipamente, petrol și gaze, șantiere navale, automobile. Ne sprijinim clienții cu servicii suplimentare prestate cu propriile noastre capacități sau în strânsă cooperare cu alte companii sau centre de servicii pentru oțel din grupul nostru.

Datorită rețelei noastre de depozite și sucursale situate în București, Timișoara, Cluj, Sibiu și Iași, suntem întotdeauna aproape de clienții noștri.

“Garantăm clienților noștri livrare în timp real, din depozitele noastre direct în linia de producție, imbinând oferta noastră cu cererea lor viitoare. Intâmpinăm provocările de mâine împreuna cu clienții noștri. ”

Forța noastră de vânzări este formată din 40 de reprezentantanți de vânzări cu o vastă experiență în produse metalurgice, la care se adaugă alți 50 de specialiști în distribuția acestora către client, susținuți de platforma noastră digitală care permite partenerilor noștri strategici să-și planifice producția și să aibă acces în timp real la stocurile dedicate lor.

Îmbunătățirea permanentă a satisfacției clienților este unul dintre obiectivele noastre. De asemenea, avem grijă de protecția mediului și de sănătatea și siguranța angajaților. Acesta este motivul pentru care am implementat și menținem un sistem de management integrat, certificat din 2011 și confirmat prin audituri externe anuale, pentru îndeplinirea cerințelor din următoarele standarde: ISO 9001: 2008 - Sisteme de management al calității, ISO 14001: 2004 - Sisteme de management de mediu, OHSAS 18001: 2007 - Sisteme de management al sănătății și securității în muncă . De asemenea, am implementat și menținut cu succes un nivel de performanță de 100% al standardului 6S+ de organizare a depozitului, conform cu reglementările din cadrul grupului thyssenkrupp.

engineering.

Creăm soluții pentru dumneavoastră. Cu un portofoliu cuprinzător, adaptat nevoilor și solicitărilor clienților noștri, putem deveni cel mai important distribuitor de produse din oțel.

tomorrow.

Înțelegem în profunzime cerințele pieței, iar prezența noastră internațională și angajații noștri pasionați ne fac partenerul eficient, fiabil și orientat către client.

together.

Angajații thyssenkrupp Materials România sunt profesioniști care comunică zilnic cu experți în cadrul grupului thyssenkrupp din întreaga lume. Angajații noștri se consideră parteneri calificați și consilieri pentru clienții și colaboratorii noștri. Aceștia lucrează continuu la îmbunătățirea cunoștințelor și împărtășesc cu generozitate experiența lor internațională.