You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Carbon Steel

Valorile noastre

NOI suntem thyssenkrupp

Declarația misiunii grupului din care facem parte descrie cine suntem, ce valori împărtășim, ce provocări întâmpinăm și cum lucrăm împreună. Ne ghidează acțiunile, în România și în străinătate, la fiecare loc de muncă. Este punctul de referință față de care dorim să fim măsurați.

Declarația de misiune a grupului a fost elaborată împreună cu angajații noștri. Aceasta servește ca un ghid și o bază pentru munca noastră de zi cu zi, pentru că fiecare angajat face parte din succesul nostru - și împărtășește responsabilitatea pentru acesta.

Misiunea noastra

Noi suntem thyssenkrupp

Competența și diversitatea, acoperirea globală și tradiția stau la baza leadershipului nostru la nivel mondial. Creăm valoare pentru clienți, angajați și acționari.

Ne menținem la cele mai înalte standarde.

Ne angajăm ca antreprenori, cu încredere, pasiune pentru performanță și curaj, urmărind să fim cei mai buni din clasă. Aceste principii se bazează pe dedicația și performanța fiecărui membru al echipei. Dezvoltarea angajaților este deosebit de importantă. Sănătatea angajaților și siguranța la locul de muncă au prioritate

Întâmpinăm provocările de mâine împreună cu clienții noștri.

Suntem orientați către client. Dezvoltăm produse și servicii inovatoare care creează infrastructuri durabile și promovează utilizarea eficientă a resurselor.

Împărtășim valori comune.

Servim interesele Grupului. Interacțiunile noastre se bazează pe transparență și respect reciproc. Integritatea, credibilitatea, fiabilitatea și coerența definesc tot ceea ce facem. Conformitatea este o necesitate. Suntem un cetățean corporativ responsabil.